Începând de azi, 17 mai, echipa națională are un nou staff medical. Doctorul Dan Laurențiu Oproiu și-a început activitatea în cadrul Federației Române de Fotbal.

Dincolo de cei 6 ani de experiență ca medic la Unirea Urziceni și Steaua București, medicul Oproiu este un nume de referință. S-a format și specializat în ortopedie-traumatologie în sistemul medical din Marea Britanie, unde a și lucrat în ultimii 5 ani, în instituții medicale importante precum University Hospital Coventry, Watford General Hospital și Southampton General Hospital.

Medicul Oproiu, în vârstă de 41 de ani, va fi sprijinit de preparatorul fizic Marian Lupu, și îi va avea în staff pe: Iulian Mircea (asistent medical principal, fizioterapeut), Toma Vasilescu (fiziokinetoterapeut),  Adrian Mîrza (fiziokinetoterapeut), Gabriel Niculescu (kinetoterapeut/ maseur), Dragoș Paraschiv (kinetoterapeut/ maseur). De asemenea, domnul Oproiu se va implica și în activitatea medicală de la toate celelalte loturi naționale.

Pe perioada cantonamentului din Italia, echipa națională va beneficia și de un psiholog sportiv. Este vorba de Silviu Ioniță, care își desfășoară activitatea și la nivelul loturilor de juniori.