De-a lungul a aproape două săptămâni, prin campania #CupaVineLaTine am descoperit povești impresionante ale antrenorilor, jucătorilor, jurnaliștilor și suporterilor, toți aceștia primind trofeul acasă, adus de ambasadori dintre numelele de referință ale fotbalului.

Campania #CupaVineLaTine a însemnat aventură și pasiune, nostalgie și emoție, iar împreună i-am parcurs episoadele până azi, înaintea marii finale a Cupei României! Mâine, e rândul jucătorilor să dea totul pentru trofeu, după ce poveștile acestei competiții minunate au încântat suporterii.

Echipa FRF și sponsorii Cupei României, Kaufland, Casa Pariurilor, Timișoreana și Cris-Tim, vă mulțumesc pentru că ați fost alături de noi în povestea din acest an #CupaVineLaTine și vă oferim un video special cu cele mai frumoase momente ale acestei ediții care a însemnat:

  • 11 episoade video, reportaje și interviuri, realizate în 9 orașe: Timișoara, Sibiu, București, Bocșa, Ploiești, Cugir, Târgu Mureș, Suceava și Reșița. Am străbătut împreună aproape 5.000 de kilometri!
  • Un prim 11 alcătuit din jurnaliști de marcă precum Dumitru Graur, suporteri câștigători ai concursurilor organizate de FRF și sponsorii Cupei României, foști antrenori de prestigiu, de la Jackie Ionescu la Viorel Hizo, și foști jucători de renume, de la Dorinel Munteanu la Dorin Goian. Toți au primit vizita trofeului!
  • Ambasadori speciali au acceptat provocarea noastră și au purtat cu emoție Cupa României prin țară și le mulțumim pentru emoția împărtășită cu fanii lui Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Lucian Sănmărtean, Mihai Stoichiță și Adrian Ilie.

Urmărește toate episoadele campaniei #CupaVineLaTine:

→ (VIDEO) Superreportaj cu Dorinel Munteanu la Reșița, realizat de reporterul Belodedici

→ (VIDEO) Confesiunea emoționantă a lui Viorel Hizo la Sibiu

→ (VIDEO) Amintiri fascinante cu Dumitru Graur, comentatorul controversatei finale din 1988, și Mihai Stoichiță

→ (VIDEO) Dublu interviu de colecție cu Goian și Sănmărtean, la Suceava

→ (VIDEO) Întâlnire plină de emoție cu Jean Vlădoiu la Târgu Mureș, trofeul Cupei României a ajuns acasă la primul suporter!

→ (VIDEO) Belodedici și rapidistul câștigător al concursului #CupaVineLaTine organizat de Casa Pariurilor

→ (VIDEO) Reportaj cu Jackie Ionescu la Timișoara, despre aventurile celor 4 finale disputate

→ (VIDEO) Experiența unică trăită de un suporter dinamovist după un meci de Cupă!

→ (VIDEO) Câștigătorul concursului Cris-Tim a primit Cupa pe stadionul din Cugir

→ (VIDEO) Adrian Ilie și Miodrag Belodedici au premiat câștigătorul concursului Timișoreana

→ (VIDEO) Clienții Kaufland s-au întâlnit cu Miodrag Belodedici și trofeul Cupei României