Până la finala Cupei României din 22 iulie, trofeul ajunge prin țară la foști mari jucători, antrenori, jurnaliști și suporteri! Descoperă zilnic pe frf.ro reportajele video speciale din cadrul campaniei #CupaVineLaTine!

Cupa României a ajuns la Timișoara! Și nu oriunde, ci în casa unui nume de legendă pentru istoria fotbalului bănățean: Ion V. Ionescu, profesorul Jackie, 84 de ani, artizanul ultimului trofeu din istoria lui Poli!

Descoperă într-un reportaj VIDEO unic realizat la Timișoara:

  • Cum a influențat direct Turul Ciclist al României rezultatul unei finale de Cupa României la fotbal!
  • Dezvăluiri în premieră despre prima aventură europeană importantă a lui Poli Timișoara, în urma cuceririi Cupei României, în care a eliminat Celtic Glasgow!
  • Cum s-au împletit miraculos spiritul Timișoarei și valorile Cupei de-a lungul deceniilor

Împreună cu Miodrag Belodedici, am parcurs toate etapele aventurii din Cupa României pe care profesorul și Poli le-au trăit la intensitate maximă, culminând cu cele 4 finale disputate, dintre care una câștigată, în 1980. Confesiunea tehnicianului rămâne un reper necesar pentru înțelegerea fotbalului românesc și, totodată, se transformă într-o cuceritoare dizertație despre Cupa României și valorile ei perene!

Urmărește și primele 6 episoade ale campaniei #CupaVineLaTine:

→ (VIDEO) Superreportaj cu Dorinel Munteanu la Reșița, realizat de reporterul Belodedici

→ (VIDEO) Confesiunea emoționantă a lui Viorel Hizo la Sibiu

→ (VIDEO) Amintiri fascinante cu Dumitru Graur, comentatorul controversatei finale din 1988, și Mihai Stoichiță

→ (VIDEO) Dublu interviu de colecție cu Goian și Sănmărtean, la Suceava

→ (VIDEO) Întâlnire plină de emoție cu Jean Vlădoiu la Târgu Mureș, trofeul Cupei României a ajuns acasă la primul suporter!

→ (VIDEO) Belodedici și rapidistul câștigător al concursului #CupaVineLaTine organizat de Casa Pariurilor

UN PRIM 11 PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Pentru că toți, împreună, scriem în fiecare an această poveste!

Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.

Vei descoperi zilnic până la finala din acest an, programată pe 22 iulie, reportajele video ale eroilor pe canalele noastre de comunicare.