Până la finala competiției, trofeul Cupei României își continuă drumul prin țară în campania #CupaVineLaTine. Decoperim împreună poveștile impresionante ale antrenorilor, jucătorilor, jurnaliștilor și suporterilor.

Azi ne oprim la Bocșa, localitate aflată la 24 de kilometri de Reșița, acolo unde l-am cunoscut pe Silviu Dalea. Tânărul de 33 de ani este unul dintre cei doi câștigători ai concursului #CupaVineLaTine organizat de FRF.

Silviu l-a întâlnit pe fostul internațional Jean Vlădoiu, căruia i-a povestit experiența incredibilă pe care a trăit-o la un meci din ”sferturile” ediției 2016-2017 a Cupei României.

După un meci pierdut de formația sa favorită, Dinamo, la loviturile de departajare, în fața Universității Craiova, suporterul avea de parcurs un simplu drum cu trenul pe ruta Drobeta Turnu Severin – Bocșa pentru a ajunge acasă și a fi prezent la serviciu a doua zi. Dar ceea ce s-a întâmplat apoi s-a transformat în aventura vieții sale!

Descoperă în clipul de mai jos povestea impresionantă a suporterului dinamovist:

Urmărește și primele 7 episoade ale campaniei #CupaVineLaTine:

→ (VIDEO) Superreportaj cu Dorinel Munteanu la Reșița, realizat de reporterul Belodedici

→ (VIDEO) Confesiunea emoționantă a lui Viorel Hizo la Sibiu

→ (VIDEO) Amintiri fascinante cu Dumitru Graur, comentatorul controversatei finale din 1988, și Mihai Stoichiță

→ (VIDEO) Dublu interviu de colecție cu Goian și Sănmărtean, la Suceava

→ (VIDEO) Întâlnire plină de emoție cu Jean Vlădoiu la Târgu Mureș, trofeul Cupei României a ajuns acasă la primul suporter!

→ (VIDEO) Belodedici și rapidistul câștigător al concursului #CupaVineLaTine organizat de Casa Pariurilor

→ (VIDEO) Reportaj cu Jackie Ionescu la Timișoara, despre aventurile celor 4 finale disputate

UN PRIM 11 PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Pentru că toți, împreună, scriem în fiecare an această poveste!

Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.

Vei descoperi zilnic până la finala din acest an, programată pe 22 iulie, reportajele video ale eroilor pe canalele noastre de comunicare.