FC ARIEȘUL 1907 TURDA (CJ) – CS FC HUNEDOARA           / MUNICIPAL TURDA

CS UNIREA JUCU (CJ) – ACF GLORIA 1922 BISTRIȚA (BN) NU SE DISPUTĂ     

CSC SÂNMARTIN (BH) – CS FC BIHOR ORADEA (BH) BAZA LUCEAFĂRUL    

ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ (AR) – CS ȘOIMII PÂNCOTA (AR) SÂNICOLAU MIC

CS MINERUL MOTRU 2008 (GJ) – CS FC CARANSEBEȘ (CS)            MINERUL    

AS MILCOV (OT) – FC CHINDIA TÂRGOVIȘTE (DB) IPA METALURGISTUL     

AFC FORTUNA P. CÂMPINA (PH) – ASC CORONA 2010 BRAȘOV  NU SE DISPUTĂ     

CS INTER CRISTIAN (BV) – CS UNIREA TÂRLUNGENI (BV)          INTER            CRISTIAN

DUNĂREA 2005 CĂLARAȘI –  FC VIITORUL AXINTELE (IL) CENTRAL ION COMȘA 

CS FC FARUL CONSTANȚA – FCM DUNĂREA GALAȚI NU SE DISPUTĂ           

FC DINAMO 2 1948 SA (B) – FC ȘTEFĂNEȘTI (IF) M. OPREAN 1 DECEMBRIE

CS INTER CLINCENI (IF) – FC VOLUNTARI (IF) CENTRAL CLINCENI

CS AEROSTAR BACĂU – SC SPORTING CLUB SA (VS) NU SE DISPUTĂ

CS ȘTIINȚA MIROSLAVA (IS) – ACS RAPID CFR SUCEAVA           COMUNAL MIROSLAVA

FC CETATE TG. NEAMȚ (NT) – FCM DOROHOI (BT)  CETATE TG. NEAMȚ

Conform art.31.9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare.

Federația Română de Fotbal, prin Comisia Centrală a Arbitrilor, va delega arbitri și arbitri asistenți pentru fiecare joc.

Cheltuielile de organizare a jocurilor se efectuează de cluburile gazdă, iar, după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă din beneficiul net se va repartiza în mod egal ambelor echipe. Beneficiul echipei vizitatoare va fi achitat în maximum 15 zile de la data disputării jocului. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuilelilor de organizare.

 

 

 

În conformitate cu art.31.15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunța la jocuri și nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancțiunea eliminării lor din campionatul în care participă.

În conformitate cu art.30.11, la jocurile care angrenează echipe din Liga a 3-a și echipe din ligile inferioare acesteia se pot efectua patru înlocuiri de jucători pe toată durata jocului. În jocurile la care participă echipe din Liga a 2-a, se pot efectua maxim 3 înlocuiri.

În conformitate cu art.54.2, jocurile din Cupa României (faza națională) pot începe numai dacă la teren sunt prezenți medicul delegat și medicul echipei gazdă.

În conformitate cu art.54.8, pentru disputarea unui joc oficial organizatorul este obligat să asigure prezența la teren a două autosanitare, sau a unei autosanitare și a unui autoturism (pe care să fie inscripționată o cruce roșie pe fond alb).

Asociațiile județene de fotbal, respectiv, Asociația Municipală de Fotbal-București, sunt obligate să comunice prin fax la FRF – Direcția Competiții (021/302.91.93) rezultatele jocurilor din faza a IV-a, în termen de 24 ore de la terminarea meciurilor.

La faza a V-a a Cupei României, vor participa cele 15 de echipe calificate din faza a IV-a, plus încă 13 echipe din Liga a 2-a. Aceasta este programată să aibă loc miercuri, 09/10.09.2014, ora 16.30.