Ambasadorii finalei Cupei României Timișoreana, Tudorel Stoica și Ilie Balaci, vor juca și ei pe Arena Națională, în Meciul de Legendă dinaintea finalei. Cu ocazia conferinței de presă de mâine, va fi dat startul vânzării online a biletelor, care vor putea fi achiziționate începând de mâine după-amiază, 13 mai 2015, pe site-urile www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro. Fiecare fan poate cumpăra maximum 4 bilete.
 

Finala Ta, Povestea Ta – Dăruiește-i copilului tău o finală!

Finala Cupei României 2014/2015 este promovată sub sloganul ”Finala Ta, Povestea Ta!” și constituie, dincolo de contextul sportiv, o adevărată sărbătoare. 
 
Cupa României, competiția deschisă tuturor, înseamnă bucuria fotbalului! Pe 31 mai, vino împreună cu copilul tău pe Arena Națională și oferă-i o sărbătoare fără egal. A doua zi, pe 1 iunie, este Ziua Copilului, așa că dăruiește-i copilului tău o finală!
 
Am pregătit special pachetul Family Zone pentru finala Cupei, adică un sector pe Arena Națională în care poți achiziționa bilete la preț redus dacă vii împreună cu copilul tău și ești pregătit să îi oferi amintirea unei finale de neuitat. Mai mult decât atât, înainte de Universitatea-FC Steaua, pe Arena Națională veți putea urmări Meciul de Legendă în care vor fi pe teren foști fotbaliști precum Bogdan Stelea, Ilie Balaci sau Ionel Dănciulescu. 
 
Federația Română de Fotbal a pregătit suporterilor și alte facilități în achiziționarea biletelor! Fanii își pot cumpăra și printa acasă biletele, în varianta e-tickets, fără costuri de transport.
 
Intră de mâine, 13 mai, pe www.bilete.frf.ro și www.bilete.ro ca să nu lipsești de la marea finală și urmărește zilnic www.frf.ro pentru alte surprize pe care ți le pregătim până la meci!