În urmă cu patru etape, Centrul de Excelenţă "Tricolor11" Târgu Mureş a reuşit un rezultat de excepţie, 1-0 cu CS U Craiova, provocând liderului din acel moment al seriei Vest primul eşec al sezonului. În urma acestui rezultat, oltenii au pierdut primul loc din clasament, însă după două etape au revenit în fotoliul de lider. Etapa a 22-a, disputată în week-end a însemnat pentru craioveni un nou duel cu o echipă de la Centrele Regionale de Excelenţă ale FRF, de data aceasta cea din Timişoara. Victoria a revenit iar jucătorilor echipei ”Tricolor11”.

Vlad Chera a reuşit o dublă

De data aceasta, echipa "Tricolor11" antrenată de Adrian Văsâi s-a impus cu 3-0, după o prestaţie foarte bună a juniorilor centrului din oraşul de pe Bega.

Scorul a fost deschis de Chera, în minutul 25, după ce vârful gazdelor a speculat o inexactitate a apărării adverse şi a marcat cu un şut plasat. Avantajul timişorenilor s-a mărit în minutul 65, după o superbă acţiune în trei purtată pe flancul stâng, terminată cu o centrare în faţa porţii, de unde Chera a înscris cu o lovitură de cap.

După doar cinci minute, Şimăndan a centrat ideal, Talpoş a lăsat mingea să curgă şi Onişa a stabilit scorul final. După meci, Chera le-a dedicat părinţilor cele două reuşite, pozând cu un maieu special (foto principal).

Universitatea Cluj este noul lider al Vestului

Adrian Văsâi a început acest meci cu Şt. Dobre – Jurj, Ţiereanu (cpt.), Giosu, R. Popa – Casian, Ad. Lazăr, Onişa – Chera, Trip, Şimăndan, iar pe parcurs au mai intrat Talpoş, Coroiu, Stoianovici şi Goţa, în timp ce Bănceanu şi Rusu au rămas rezerve nefolosite.

De partea cealaltă, Mugur Guşatu i-a folosit pe Nedeianu – Borța, Constantinescu, Enache, Bogdan – Băloi, Buzan – Gârbiță, Dinu, Bârzan – Cârlig. Au mai jucat: Gunie, Marcov, Vintilă, Călărașu, Popescu.

”I-am felicitat pentru victorie, venită într-o săptămână în care au cucerit și Cupa Timișoara, o săptămână în care acești juniori ai noștri au fost minunați, au fost superbi, și sper să o țină tot așa”, a declarat Adrian Văsîi.

Universitatea Cluj a profitat de pasul greşit al celor de la CS U Craiova şi, după victoria cu 4-2 în faţa Unirii Alba Iulia, a trecut pe primul loc în serie, la egalitate de puncte cu gruparea craioveană, dar cu un golaveraj superior.