Ora de limba engleză de la Școala nr. 136 din cartierul Ferentari a fost astăzi întreruptă timp de 30 de minute. În fața copiilor a ajuns trofeul pe care îl va primi duminică, la finala Cupei României, învingătoarea partidei dintre Universitatea Cluj și FC Steaua București. 
 
Cei mici, participanți la programul care îi pregătește și îi ajută, prin diferite activități, să-și descopere potențialul și să-și îmbunătățească șansele în viață, au ridicat cu greu cupa de 12 kilograme pentru a se fotografia cu ea. Împreună cu trofeul au venit și trei foști internaționali aflați în prezent în structurile Federației Române de Fotbal, Miodrag Belodedici, Aurel Țicleanu și Jean Vlădoiu, câștigători a 10 ediții ale Cupei României. 
 
22 dintre copiii înscriși în programul ”Uniți prin fotbal”, coordonat de Fundația Policy Center for Roma and Minorities, au primit invitația de a-i însoți pe jucătorii celor două finaliste de duminică la ieșirea pe gazonul Arenei Naționale.
 
Finala Cupei României, ediția 2014-2015, Universitatea Cluj – FC Steaua București, este programată duminică, 31 mai, începând cu ora 21:00, la Arena Națională.