Marți, 13 decembrie 2016, de la ora 11:00, reprezentanții mass-media sunt invitați la Casa Fotbalului. În cadrul conferinței de presă organizate mâine, la care vor participa președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, și selecționerul României, Christoph Daum, va fi prezentat noul selecționer al României U21, Daniel Isăilă.

Federația Română de Fotbal îi mulțumește fostului selecționer Cristian Dulca pentru activitatea depusă pentru dezvoltarea fotbalului românesc și îi urează mult succes în cariera de antrenor.

“Contracul cu FRF se încheia la sfârșitul acestui an și mi-am propus să continui în fotbal printr-o carieră de antrenorat de zi cu zi, cu provocări permanente, la nivel de club. Activitatea la naționala U21 mi-a fost foarte utilă în ce privește experiența căpătată, e timpul acum să petrec și mai mult timp pe gazon. Îi urez mult succes prietenului meu Daniel și domnului Daum, pentru că văd cât de mult se implică în formarea fotbaliștilor în drumul lor spre naționala de seniori. Le stau la dispoziție oricând cu date și observații despre jucătorii pe care i-am pregătit”, a declarat Cristian Dulca.