Având în vedere performanțele arbitrilor și arbitrilor asistenți din ultimele etape, Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit următoarele:

Arbitrii și arbitrii asistenți care nu au aplicat în mod corect Legile Jocului și nu au urmat recomandările CCA să nu fie delegați.

Să invite toți arbitrii și arbitrii asistenți de Liga I la o ședință în care se va analiza performanța acestora în acest sezon (întâlnirea va avea loc pe 10 și 11 octombrie).

Comisia Centrală a Arbitrilor va delega și va susține toți arbitrii care au o performanță în linie cu recomandările și așteptările stabilite de CCA și UEFA.

Comisia Centrală a Arbitrilor urmărește și analizează permanent performanțele arbitrilor, iar în pauza de iarnă va decide asupra componenței listei ce va oficia în Liga I pe parcursul părții a doua a campionatului.

În ceea ce privește arbitrii delegați la jocul de Cupa României, faza a 3-a, dintre ACS Comuna Recea și CF Metalurgistul Cugir, CCA a decis ca aceștia să nu fie delegați la niciun joc organizat de FRF în următoarele 6 luni.