Proiectul Federației Române de Fotbal prin care se dorește crearea unei strategii comune de pregătire pentru toate loturile naționale, începând cu prima reprezentativă și până la cele mai tinere selecționate de juniori, a continuat marți, 14 februarie, cu o întâlnire a tuturor staff-urilor tehnice tricolore.

La finalul jocului pe care România U16 l-a disputat în fața Italiei U15, selecționerul naționalei, Christoph Daum, s-a întâlnit, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, cu toți antrenorii loturilor naționale masculine și membrii staff-urilor acestora. Au fost prezenți, de asemenea, președintele FRF, Răzvan Burleanu, directorul tehnic, Mihai Stoichiță, coordonatorul loturilor de juniori, Sandu Tăbîrcă, și managerul operațional al loturilor de tineret și juniori, Vlad Munteanu.

În cadrul discuțiilor, staff-ul primei reprezentative și-a manifestat deschiderea față de tehnicienii celorlalte loturi pentru o colaborare strânsă și a fost stabilit un mod de lucru pe termen scurt.

”Obiectivul principal al acestor întâlniri și al întregului proiect FRF este să creștem standardele de performanță la toate selecționatele, dar și în jurul acestora. Pentru aceasta, este nevoie de o colaborare mai strânsă la toate loturile, de la Under 15 și până la prima reprezentativă”, a spus Christoph Daum.

La finalul întâlnirii, selecționerul a făcut cunoștință și cu membrii Comisiei centrale de copii și juniori a FRF (foto), reunită pentru ședința de miercuri.