Etapa a 20-a a Ligii Elitelor U17 a debutat miercuri la Timişoara cu duelul dintre juniorii pregătiţi de Adrian Văsâi şi ocupanta locului opt, FC Braşov. Lipsite de aportul lui Manolache, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, gazdele au abordat partida disputată pe terenul sintetic al Bazei II – UPT cu dorinţa de a îşi lua revanşa pentru eşecul din tur, atunci când braşovenii au învins cu 5-1.

Au ajuns la cota zece în dreptul victoriilor

Echipa "Tricolor11" a învins cu 2-0, după ce la pauză a intrat la cabine cu avantaj minim, prin reuşita lui Trip. Rezerva Şimăndan a stabilit scorul final al partidei, victoria de azi fiind a zecea din acest sezon a grupării de pe Bega. Prestaţia timişorenilor a fost una reuşită, tinerii juniori ai Centrului de Excelenţă dorind să facă uitat eşecul din meciul disputat în runda precedentă, la Alba Iulia, în care au ratat pe final şansa unei reveniri spectaculoase de la 0-3.

Adrian Văsâi i-a folosit azi pe Pădure – Jurj, Ţiereanu (cpt.) (40 Stoianovici), Giosu (65 Deta), R. Popa – Coroiu, Ad. Lazăr, Casian (60 Goţa) – Trip (70 Talpoş), Onişa (40 Şimăndan), Chera, singura rezervă nefolosită fiind portarul Dobre.

Au urcat pe locul patru în seria Vest

Cu cele trei puncte obţinute în faţa Braşovului, "Tricolor11" urcă cel puţin până sâmbătă pe locul patru în clasament, cu 33 de puncte, cu unul mai mult decât ACS Poli, dar cu un meci în plus disputat.

VEZI PROGRAMUL ETAPEI A 20-A ŞI CLASAMENTUL LA ZI AL SERIEI VEST

"Am reuşit un joc bun în ambele reprize şi sunt mulţumit de jocul bun etalat de juniorii noştri, mai ales că n-am primit gol. Am reuşit să înscriem de două ori, dar am mai avut câteva mari ocazii de a mai marca, ratate de Şimăndan, Chera şi Talpoş" a declarat antrenorul Adrian Văsâi pentru site-ul FRF.ro