În această dimineaţă, pe terenul LPS Banatul, echipa Centrului de Excelență ”Tricolor11” Timișoara a efectuat un prim antrenament, sub atenta supraveghere a echipei tehnice, compuse din antrenorul principal Adrian Văsîi, antrenorul secund Cristian Petcu şi antrenorul cu portarii Willy Harasim.

Au lipsit motivat cei trei jucători care au fost convocaţi la naţionala Under 16 de selecţionerul Gabriel Manolache. Fundaşii Darius Țiereanu şi Antonio Manolache, precum şi mijlocaşul Mihael Onișa vor face deplasarea în Izmir, în cursul zilei de marţi, alături de colegii lor de lot, pentru a participa la Aegean Cup 2016. Competiţia va avea loc în perioada 18-23 ianuarie şi va aduce la start un total de opt echipe naţionale, împărţite în două grupe a câte patru.

Vizita medicală, joi şi vineri

"În această dimineaţă a avut loc reunirea lotului Centrului de Excelenţă de la Timişoara. Atât săptămâna aceasta, cât şi în cea care urmează, vom efectua antrenamente doar dimineaţa, în condiţiile în care jucătorii merg la cursuri după amiaza. Zilele de joi şi vineri, din săptămâna în curs, vor fi dedicate vizitei medicale, pentru a vedea la ce parametri ne aflăm după vacanţa de iarnă", a declarat antrenorul principal Adrian Văsîi.

Ocupă locul 1 la juniori B

Centrul de Excelență ”Tricolor11” Timișoara este al doilea la nivel național, după cel de la Târgu Mureş, din seria de opt pe care Federația Română de Fotbal le va deschide până în 2018 şi a fost inaugurat oficial pe 23 septembrie 2015.

Jucătorii ambelor centre regionale participă atât în Liga Elitelor U17, cât şi în campionatul naţional de juniori B. Timişorenii ocupă locul cinci în prima competiţie, cu două poziţii mai sus şi la două puncte distanţă de ”Tricolor11” Târgu Mureş, ambele echipe evoluând în seria Vest.

În ceea ce priveşte a doua competiţie, juniorii ”Tricolor11” Timişoara se află pe primul loc al seriei a cincea, la patru puncte distanţă de FC Bihor şi la nouă puncte de CFR Simeria.

Imagini de la reunirea Tricolor11 Timişoara

Salvează imaginile pentru a le vedea la dimensiunea originală.