Echipa Centrului Regional de la Târgu Mureş a întâlnit în această seară liderul Ligii a IV-a Mureş, gruparea Mureşul Luduş. Partida s-a disputat în nocturnă, pe sinteticul din complexul ASA, şi s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei de seniori a clubului luduşean.

Juniorii ”Tricolor11” Târgu Mureş au fost conduşi la pauză cu 1-0, dar au reuşit să egaleze prin Eduard Crişan. Pe finalul întâlnirii, diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul, iar luduşenii au marcat golul victoriei.

Echipa de start folosită de Adrian Toader a fost Baumann – Boboia, Ivan, Coteţ, Negru – Ed. Crişan, Scarlat – Duminică, Orşia, Gritto – Enea, pe parcurs fiind rulaţi şi restul de jucători avuţi la dispoziţie.

Încă două amicale cu echipe de seniori

Pentru juniorii antrenaţi de Adrian Toader a fost primul amical al iernii, după ce echipa a fost plecată într-un cantonament de 10 zile la Comandău (foto principal).

Programul de pregătire, până la reluarea campionatului, va conţine încă două meciuri cu echipe de seniori. Astfel, pe 27 februarie, cel mai probabil pe stadionul Transil-2, echipa ”Tricolor11” Târgu Mureş se va duela cu satelitul prim-divizionarei ASA 2013, care ocupă locul 6 în Liga a IV-a Mureş.

Ultimul amical se va disputa în deplasare, dacă o va permite vremea, pe terenul liderului campionatului judeţean, FC Hermannstadt Sibiu.

Între aceste meciuri sunt discuţii pentru o serie de amicale la mijlocul săptămânii, cu cluburi de juniori din judeţ. Primul adversar va fi LPS Târgu Mureş, cu care se va juca miercuri, 24 februarie.

”Tricolor11” Timişoara joacă un amical cu UTA Bătrâna Doamnă

Ziua de mâine îi va aduce în prim-plan pe jucătorii Centrului de Excelenţă de la Timişoara, care se vor duela cu juniorii B ai clubului UTA Bătrâna Doamnă, pe terenul sintetic de la Baza 2.

În prima etapă a sezonului de primăvară, echipa ”Tricolor11” Târgu Mureş va primi vizita celor de la ACS Poli Timişoara, grupare clasată pe locul 4 după primele 15 etape. Şi colegii de la Timişoara vor juca pe teren propriu în runda a 16-a, în care vor întâlni viceliderul ”U” Cluj.