Ștafeta ”Peace Run”a ajuns astăzi la sediul Federației Române de Fotbal, unde a fost întâmpinată de președintele FRF, Răzvan Burleanu, și de Secretarul General, Gheorghe Chivorchian. 
 
Cei 24 de alergători din Germania, Austria, Mexic, Moldova, Franța, Bulgaria și România au adus torța prieteniei pe care au transmis-o conducătorilor și angajaților FRF.
 
Alergătorii vor vizita azi Federația Română de Tenis și Federația Română de Natație, înainte de a trece granița în Bulgaria și, mai apoi, în Serbia, spre Belgrad, unde ștefeta se va opri.
 
Peace Run – Alergarea pentru Pace (cunoscută între 2005 şi 2012 sub denumirea World Harmony Run) este o campanie prin intermediul căreia oamenii promovează pacea, prietenia şi armonia prin transmiterea unei torţe aprinse.
 
Echipe internaţionale de alergători depăşesc orice fel de frontiere pentru a conecta şcoli, comunităţi, organizaţii şi oameni din toate sferele societății.
 
Fondată în 1987 de filosoful Sri Chinmoy, Peace Run a implicat până în prezent mai bine de 10 milioane de oameni din 150 de ţări. Traseul ștefetei însumează aproximativ 24.000 kilometri în 2014 și a pornit în februarie din Portugalia.
 
Mesajul Peace Run este foarte simplu: ”Dacă putem alerga împreună în pace şi armonie, atunci putem şi să trăim împreună în pace şi prietenie! Fiecare din noi poate schimba lumea oferind altora un exemplu viu şi făcând primul un pas simbolic. Fiecare pas contează!”.