Documentul distribuit membrilor afiliați și autorităților locale cuprinde detalii importante care trebuie avute în vedere în momentul organizării unui meci internațional al reprezentativelor noastre. Un astfel de meci are puterea de a promova valorile sociale și comunitare ale fotbalului, o responsabilitate în formarea și afirmarea fotbaliștilor români și mândria de a îmbrățisa cu întreaga comunitate spiritul „tricolorilor”.

Rolul acestui document este de a împărtăși comunităților din întreaga țară cerințele organizării un eveniment pentru ca, în final, echipele naționale ale României de juniori, Under 21, masculine sau feminine, să poată evolua în cât mai multe regiuni, aducând cu ele o adevărată sărbătoare.

Caietul de sarcini prezintă condiții generale de organizare a partidelor internaționale, date despre infrastructura hotelieră necesară, despre stadion și facilitățile acestuia, precum și despre terenurile de antrenament pentru echipele implicate. De asemenea, sunt punctate și cerințele suplimentare solicitate de UEFA pentru organizarea turneelor de calificare la Campionatele Europene de juniori, precum și a meciurilor de calificare ale reprezentativei U21.

Caietul de sarcini este disponibil în format electronic AICI