Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe vor fi asistenții arbitrului arădean, în timp ce Radu Ghinguleac va fi cel de-al patrulea oficial. 

Asistenți adiționali la acest meci vor fi Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu. Partida se va disputa miercuri, 6 decembrie, începând cu ora 21:45, pe stadionul Ljudski vrt.

Tot în această săptămână, Marius Avram a fost delegat la partida din Youth League dintre FC Barcelona și Sporting Lisabona. Meciul se va disputa marți, 5 decembrie, începând cu ora locală 14:00. Avram îi va avea alături ca asistenți pe Valentin Avram și Mihai Marica.

Brigadă din Muntenegru la partida FCSB – Lugano

Nikola Dabanovic a fost delegat de UEFA la ultima partidă din grupele Europa League a echipei FCSB, împotriva formației elvețiene FC Lugano.

Asistenții muntenegreanului vor fi Milutin Djukic și Jovica Tatar, iar cel de-al patrulea oficial a fost desemnat Vladan Todorovic.

Meciul dintre FCSB și Lugano se va disputa joi, 7 decembrie, începând cu ora 22:05, pe Arena Națională.

Tot joi, în Europa League, Camelia Nicolae, reprezentantă a Departamentului Internațional din cadrul FRF, va fi delegat UEFA la meciul København – Sheriff, de la Copenhaga, cu începere de la ora 20:00.