A patra rundă din cadrul fazei grupelor Europa League va aduce delegări pentru români la partidele de la Braga şi Nicosia. Joi, pe Estádio Municipal de Braga, de la ora 22:05, ora României, echipa gazdă va primi replica turcilor de la Konyaspor, într-o partidă oficiată de o brigadă de arbitri din România.

Alexandru Tudor va fi prezent la centru, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Vladimir Urzică. Mircea Orbuleţ a fost desemnat ca al patrulea oficial, în timp ce Istvan Kovacs şi Cristian Balaj vor fi arbitri adiţionali. Meciul se va disputa în cadrul etapei a patra a grupei H, din care mai fac parte KAA Gent şi Şahtior Doneţk, ultima echipă fiind lider cu un total de nouă puncte. Gent ocupă locul secund, cu patru puncte, în timp ce Braga are cu două mai puţin, iar Konyaspor a bifat doar un egal în primele trei etape.

Octavian Goga, delegat UEFA la Nicosia

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Octavian Goga, va fi prezent ca delegat UEFA în aceeaşi etapă a competiţiei, la Nicosia. Aici, cu începere de la ora 20:00, ora României, pe stadionul Neo GSP, va avea loc duelul dintre Apoel şi Young Boys Berna, din cadrul grupei B. Gazdele ocupă primul loc în clasament, urmate cu acelaşi număr de puncte, dar golaveraj mai slab, de Olympiakos. Elveţienii de la Young Boys sunt pe a treia poziţie, cu patru puncte, în timp ce FK Astana are doar un punct.

Partida de la Nicosia va fi condusă de o brigadă din Belgia, cu Sébastien Delferiere la centru, Yves De Neve şi Jo de Weirdt la linii, Jimmy Cremers ca al patrulea oficial şi Erik Lambrechts şi Nicolas Laforge delegaţi ca adiţionali.