Manşa retur a celui de-al doilea tur preliminar al Europa League va consemna prezenţa unei brigăzi de arbitri din România. UEFA l-a delegat pe Marius Avram la partida Brøndby IF – Hibernian Edinburgh, care se va disputa de la ora 21:00 (ora României), pe arena Brøndby Stadion din Copenhaga.

El va fi ajutat la linii de Valentin Avram şi Miklós Nagy, în timp ce Iulian Călin a fost delegat ca al patrulea oficial. În meciul tur, gruparea daneză a câştigat în Scoţia cu 1-0, prin golul reuşit de Wilczek în minutul 1 al partidei.

Tot astăzi şi de la aceeaşi oră, Nicolae Grigorescu va fi observator de arbitri la meciul KF Shkëndija – Neftçi PFK Baki (0-0, în tur), care se va disputa în Macedonia, pe stadionul Nacionalna Arena Filip II Makedonski din Skopje şi care va conta pentru manşa retur a turului doi preliminar al Europa League.

Miercuri seară, Alexandru Deaconu a fost observator de arbitri la partida F91 Dudelange – Qarabağ FK, scor 1-1, în urma căreia oaspeţii s-au calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, cu scorul general de 3-1.