Pe lângă varianta achiziționării online a biletelor pentru partida programată pe 7 septembrie, ora 21:45, la Arena Națională, ai și posibilitatea de a le cumpăra din aproape o sută de puncte de vânzare din rețeaua Inmedio. Le poți comanda online, în prealabil, sau le poți cumpăra direct în magazin, de azi, începând cu ora 15:00!
 

►Accesează AICI lista rețelei din care pot fi achiziționate tichetele!

 
Biletele sunt disponibile pe site-urile www.biletefrf.ro și www.bilete.ro, având, în momentul selectării locurilor preferate, opțiunea de a accesa o vedere panoramică 360 de grade din fiecare zonă a stadionului. 
 

Concert și multe alte surprize: Smiley și Pavel Bartoș te așteaptă, de la 17:00, în Arena Fanilor!

 
La meciul România – Grecia, pentru prima dată, Federația Română de Fotbal împreună cu partenerii evenimentului ți-au pregătit o surpriză: pe 7 septembrie, înaintea fluierului de start, te invităm în Arena Fanilor, un loc special amenajat, lângă tribunele stadionului, în care vei avea parte de experiențe memorabile. 
 
Arena Fanilor va fi un spațiu dedicat tuturor categoriilor de vârstă. Gazdele evenimentului, cei care vor avea grijă ca suporterii să fie antrenați pentru marele meci, vor fi Smiley și Pavel Bartoș.
 
Accesul în Arena Fanilor se va face începând cu ora 17:00 numai pe baza biletului de intrare la meciul România – Grecia.
 
Ți-am pregătit multe surprize! Vino cu familia, prietenii, rudele, vecinii să te distrezi înainte de meci, să cânți alături de Smiley la concertul său și să susții Naționala României!