Partida Israel – România se va disputa pe Stadionul Netanya din orașul cu același nume și va începe la ora 20:00.

Pentru acest joc, suporterii români au la dispoziție 500 de bilete, iar acestea sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui tichet este de 56 de lei (50 ILS). Fiecare persoană poate achiziționa maximum patru bilete, iar plata se va face doar cu cardul. Tichetele se pot achiziționa până în data de 19 martie 2018.

Persoanele cu domiciliul în România vor primi biletele, în apropierea datei meciului, prin curier (6 lei în București, 9 lei în restul țării), în timp ce suporterii din afara țării le vor putea ridica de la stadionul din Netanya, în ziua meciului, începând cu ora 19:00. Detalii despre punctul de ridicare a tichetelor vor fi comunicate ulterior pe www.frf.ro.

Doritori au la dispoziție și posibilitatea de a achiziționa tricoul echipei naționale odată cu biletul. Pachetul acesta costă 200 lei, cu tricou replică, sau 300 lei, în eventualitatea în care alege să primească tricoul original. Acestea vor putea fi ridicate la stadion, în ziua meciului, tot începând cu ora 19:00.