UEFA a stabilit brigăzile de arbitri care vor oficia la meciurile din Liga Campionilor și Europa League pentru formațiile din România.

Astfel, partida de marți, 25 iulie, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dintre FCSB și Viktoria Plzen va fi arbitrată de o brigadă din Azerbaijan. La "centru" va oficia Aliyar Aghayev, care va fi ajutat la cele două linii de Zeynal Zeynalov și Rza Mammadov. Al patrulea oficial va fi Orkhan Mammadov. Meciul se va disputa pe Arena Națională, cu începere de la ora 20:30.

La partida dintre Viitorul și Apoel Nicosia, de miercuri, de 26 iulie, care va loc la Ovidiu, cu începere de la ora 21:00, UEFA a delegat o brigadă din Italia, condusă de Polo Valeri, ajutat de Alessandro Giallatini și de Alfonso Marrazzo,iar al patrulea oficial va fi Daniele Doveri. 

La duelul dintre Astra Giurgiu și Oleksandryia, din turul 3 preliminar al Europa League, a fost delegată o brigadă de arbitri din Macedonia. Dimitar Meckarovski va fi ajutat de asistenții Dejan Nedelkoski și Goce Petreski, în timp ce al patrulea oficial va fi Konstantin Vlaho. Partida va avea loc joi, 27 iulie, pe stadionul "Marin Anastasovici", din Giurgiu, de la ora 20:30.

Meciul dintre Dinamo București și Athletic Bilbao, care se va disputa joi, 27 iulie, pe Arena Națională, cu începere de la ora 20:30, va avea o brigadă din Norvegia. "Central" va fi Tore Hansen, iar la tușe se vor afla Jon-Michael Knutsen și Oysten Ytterland, iar al patrulea oficial va fi Espen Andreas Eskas.

Confruntarea dintre CSU Craiova și AC Milan, care va avea loc la Severin, joi, 27 iulie, de la ore 21:00, va fi condusă de o brigadă din Turcia, formată din Halis Ozkahya, "central", iar asistenți vor fi Cem Satman și Kerem Ersoy. Rolul de al patrulea oficial de joc îl va avea Yasar Kemal Ugurlu.