Pe 23 martie, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, reprezentativa României va întâlni, într-un joc de pregătire, selecționata Lituaniei. Va fi primul joc din istorie pe care ”tricolorii” îl dispută la Giurgiu. 
 
Biletele pentru această partidă vor fi disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone).
 
Prețurile biletelor sunt următoarele: 
– Peluze: 20 lei
– Tribuna 1: 50 lei
– Tribuna 1, sectoarele 6 și 7 (centrale): 65 lei
– Tribuna 2: 35 lei
 
Tichetele pot fi achiziționate prin plata cu cardul sau cu plata ramburs. Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. 
 
De asemenea, biletele vor putea fi achiziționate și din rețelele Inmedio și Germanos. 
 
Deja obișnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi și pe stadionul din Giurgiu. În sectoarele de la tribuna a 2-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. 
 
Informații suplimentare:
– Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice;
– Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen;
– Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzator fără nicio notificare prealabilă; în această situație, taxele aferente comenzilor anulate nu se vor rambursa;
– Se va respecta legea privind combaterea violențelor conform legii 4/2008;
– Toți copiii, indiferent de vârstă, vor avea acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil.
 
Intră astăzi pe bilete.frf.ro și pe bilete.ro pentru a achiziționa bilete la meciul România – Lituania!