Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va participa în această seară, ca observator de arbitri, pe stadionul Maksimir, la meciul dintre Dinamo Zagreb și Juventus Torino, din Grupa H a Ligii Campionilor. Partida va începe de la ora 21:45, ora României.

Deaconu va superviza o brigadă din Portugalia, formată din Manuel de Sousa, la centru, Alvaro Mesquita și Ricardo Santos, asistenți, Carlos Xistra și Fabio Verssimo, adiționali, și Miguel Silva Manso, al patrulea oficial.

De asemenea, joi, Patrițiu Abrudan va fi observator de arbitri la meciul FK Krasnodar – OGC Nice, partidă din grupa Grupa I a Europa League, programată de la ora 20:00, ora României. În plus, Radu Petrescu, Marius Avram și Nicolae Grigorescu vor fi observatori de joc la meciuri din UEFA Youth League. Astfel, Avram va fi la partida AS Monaco – Leverkusen, în Grupa H, pe 27 septembrie, Petrescu merge la meciul Ludogoreț – PSG, în Grupa B, pe 28 septembrie, iar Grigorescu va superviza brigada de la întâlnirea dintre FC Viitorul și Sheriff Tiraspol, pe 28 septembrie, meci programat de la ora 19:00, la Ovidiu.