În perioada 26-30 septembrie, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, în sala "Nicolae Dobrin", se va desfăşura al doilea modul al cursurilor pentru obţinerea licenţei UEFA B. Cei 45 de participanţi fac parte din a doua serie de aspiranţi la obţinerea acestei licenţe, în prima serie participând 55 de candidaţi. Primul modul a avut loc în urmă cu două săptămâni, începând pe 12 septembrie și încheindu-se pe 17 septembrie.

Cursurile vor cuprinde teme variate, precum noile tehnologii de analiză a jocurilor, profilul antrenorului de top, relația pe care antrenorii trebuie să o aibă cu conducerea, modul în care se alcătuiește un plan săptămânal sau chiar și lecții de prim ajutor. Lista lectorilor care vor participa la aceste cursuri îi cuprinde pe Dan Apolzan, Sandu Tăbîrcâ, Gabriel Manu, Vlad Ungureanu, Sorin Colgeac, Emilian Hulubei, dr. Olivia Timnea și Lars Iseke, invitatul special.

Printre cursanţi se numără atât foşti fotbalişti, cât şi jucători în activitate, cum ar fi Adrian Mutu, Tiberiu Bălan, Epaminonda Nicu, Vasile Olariu, Gabriel Paraschiv sau internaţionalul de fotbal pe plajă Raj Cărăuleanu. Lista cursanţilor este disponibilă în format electronic: LISTA FINALĂ A CANDIDAŢILOR ADMIŞI LA CURSUL PENTRU OBŢINEREA LICENŢEI B UEFA.