Gazdele competiției (antrenori Ciprian Anghel și Marius Filip) au câștigat marea finală, cu 2-1, în fața Petrolului Ploiești, la capătul unui meci foarte disputat. 
 
Pe locul 3 s-a clasat AS Stars Brăila, care a câștigat finala mică, cu 4-1, în fața celor de la ASA Tg. Mureș. Cele patru grupări au primit diplome și medalii din partea Federației Române de Fotbal. 
 
De asemenea, FRF a recompensat toate cele 20 de echipe înscrise la turneu cu diplome de participare, dar și cu câte 5 mingi.
 
Proiectul, denumit ”Let's teach football to our children", a adus o serie de idei experimentale pentru dezvoltarea din punct de vedere tactic al micuților fotbaliști cu vârsta de 13 ani. Un joc a fost împărțit în 3 reprize a câte 15 minute fiecare, după cum urmează: prima repriză s-a jucat 7 contra 8, a 2-a repriză 8 contra 7, iar în ultima repriză 8 contra 8, aici numărând şi portarul. 
 
Pe parcursul celor trei zile de competiție, meciurile au fost supervizate și de către oficiali FRF: profesorul Cornel Jurcă, managerul pentru dezvoltare sportivă, Zoltan Kovac, și vicepreședintele FRF, Octavian Goga. De altfel, ultimul a fost cel care a înmânat trofeele câștigătorilor. 
 

”Turneu reușit”
 

Zoltan Kovac, manager pentru dezvoltare sportivă în cadrul FRF, s-a declarat mulțumit de receptivitatea participanților la proiectul inedit: ”Pot să spun că turneul a fost unul de success, în care ne-am atins scopul propus. Din ce am observat, majoritatea participanților au fost de acord cu noutățile pe care le-am adus. Important este acum ca tot ceea ce au pus în practică la Brașov Indoor Cup să repete și la antrenamente, unde trebuie să-și schimbe un pic metodele, dar și felul de a gândi unele momente și situații de joc. În plus, trebuie să și adopte unele cuvinte precise pe care să le folosească atât în ședințele de pregătire, cât și în timpul jocurilor. Din ce am auzit, sunt sigur că toți vor progresa în acest sens și nu obligați de cineva, ci prin voință proprie”.