Câștigătoarea competiției a obținut 584 de puncte, cu 6 mai multe decât ocupanta locului 2, AS Stars Brăila. Interesant este faptul că, deși a încheiat pe locul 8 din punct de vedere al rezultatelor de pe teren, după criteriile de evaluare ale specialiștilor desemnați de FRF și ACS Tâmpa Brașov, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Marian Ivan și Adrian Hârlab, gruparea brăileană a fost a doua clasată. Pe locul 3 în clasamentul „Quality Tournament” s-a situat Prosport Focșani, care a avut 530 de puncte, cu unul în plus față de ocupanta locului 4, CS Forex Brașov. 
 
„Quality Tournament” a constat într-o ierarhie alcătuită pe baza unor altfel de criterii, cum ar fi: atitudinea celor implicați (antrenori, copii, părinți), calitățile tehnice, calitățile colective, calitățile mentale și calitățile fizice. Toate cele patru clasate au primit cupe și diplome din partea FRF.
 
„A fost un turneu reușit. Întotdeauna la Brașov există acest spirit de a face lucruri frumoase, în special pentru copii. Îl felicit pentru asta pe Ciprian Jurubescu, președintele ACS Tâmpa. Până la urmă acesta este viitorul nostru, al fotbalului românesc. Părinții au fost super, atmosfera extraordinară. Am văzut talente fantastice la vârsta de 8 ani și cred că viitorul fotbalului românesc constă în implicarea noastră, în educarea lor, în găsirea antrenorilor de mare calitate, pentru că una e să lucrezi la seniori și alta la copii. Am văzut antrenori foarte buni, calmi, ca un părinte pentru cei mici. De fapt asta cerem noi, asta vrem să vedem. Copilul la 8-9 ani trebuie să joace de plăcere fotbal. Am fost impresionat de nivelul de joc, de ambiția și atmosfera de la competiției”, a declarat Ion Vlădoiu. 
 
Dacă în ierarhia „Quality Tournament”, ACS Tâmpa Brașov a ieșit pe primul loc, pe teren, CS Luceafărul Cluj Napoca a câștigat ediția a 6-a a Brașov Indoor Cup 2015 – categoria 2006. Luceafărul a dispus, în ultimul act, cu 3-0 (Darius Fălcușan 3), de ACS Tâmpa Brașov Blue. Pe locul 3 s-au situat cei de la AS Stars Brăila 2, care au învins, în finala mică, cu 3-0, pe AS Didi Iași.