LISTA CU TOȚI JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL ROMÂNIA – UNGARIA (click aici)

 
Pe 10 octombrie, începând cu ora 12:45, ultimul sfert de oră al antrenamentului oficial al ”tricolorilor” va fi deschis presei. De la ora 13:30, este programată conferința de presă la care va participa selecționerul Victor Pițurcă și căpitanul echipei naționale. 
 
Toate celelalte unități mass-media pot ridica acreditările la conferința de presă a Ungariei, pe 10 octombrie, ora 16.30, la Arena Națională, care va fi urmată de antrenamentul oficial, la ora 17:00, primele 15 minute fiind deschise presei.
 
Reprezentanții presei care sosesc din provincie doar în ziua meciului pot ridica acreditările de la Casa Fotbalului, Departamentul Comunicare, între orele 11:00 și 15:00. 
 
Fotoreporterii vor primi vestele DOAR cu o zi înaintea meciului, DOAR individual și DOAR pe baza legitimației de serviciu vizată pe anul în curs. Nu vor putea fi ridicate veste prin reprezentanți, urmând să se completeze un formular-tip UEFA. Vestele vor fi returnate imediat după meci, în Media Working Area, urmând ca toți fotoreporterii să primească înapoi legitimațiile de serviciu. 
 
La meciurile din preliminariile EURO 2016 NU mai sunt valabile vestele FRF, urmând să fie folosite veste speciale UEFA!