stadion acreditare Arena Nationala

Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru partidele Lituania – România (11 octombrie) și România – Serbia (14 octombrie), din Liga Națiunilor.

Primul joc se va disputa pe 11 octombrie, la Vilnius, pe stadionul LFF, cu începere de la ora 21:45. Partida cu Serbia este programată pe 14 octombrie, de la ora 16:00, la București, pe Arena Națională. Ambele meciuri vor fi transmise în direct la Pro TV.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la aceste jocuri ale naționalei trebuie să trimită solicitările nominale la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro până în data de 1 octombrie 2018, ora 12:00. Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile. Cele sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate pentru aceaste partide va fi anunțată în data de 3 octombrie 2018 pe site-ul www.frf.ro. Detalii despre remiterea acreditărilor vor fi anunțate tot prin intermediul site-ului Federației Române de Fotbal.