Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare la primele două jocuri ale naționalei României în noua ediție a Ligii Națiunilor.

Vineri, 4 septembrie, ora 21:45 | Arena Națională (București)
România – Irlanda de Nord

Luni, 7 septembrie, ora 21:45 | Stadion Wörthersee (Klagenfurt)
Austria – România

Ambele partide vor fi transmise în direct la PRO TV și Radio România Actualități.

Instituțiile media care doresc să se acrediteze la unul dintre aceste meciuri sau la ambele sunt rugate să trimită solicitările nominale la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro până la data de 24 august, ora 16:00.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul.

Reamintim că, la acest moment, conform MAE, accesul cetățenilor români și ai statelor membre UE provenind din România cu destinația Republica Austria este permis dacă dețin un test biologic molecular negativ pentru SARS-CoV-2 / PCR, nu mai vechi de 72 de ore (de la data prelevării), atestat printr-un certificat în limba germană sau engleză. Recomandăm tuturor jurnaliștilor să urmărească actualizările Ministerului Afacerilor Externe privind călătoriile în Austria.

Lista finală a tuturor persoanelor acreditate la aceste jocuri, precum și toate detaliile legate de remiterea acreditărilor și acțiunile de presă vor fi anunțate ulterior pe site-ul www.frf.ro.

Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de FRF la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de FRF.