Federația Română de Fotbal anunță startul procesului de acreditare pentru partida România U21 – Bosnia-Herțegovina U21, din 11 septembrie, ora 19:00, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2019, meci care va avea loc la Ovidiu, pe stadionul “Viitorul”.

Începând de miercuri, 22 august, și până vineri, 31 august, ora 17:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (numerice) pentru acest joc pe adresa de mail: catalin.popescu@frf.ro.

Reprezentanții instituțiilor media din județul Constanța sunt rugați să trimită solicitările de acreditări ofițerului de presă al clubului FC Viitorul, Sorin Teodoreanu (sorin.teodoreanu@academiahagi.ro).

Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă premergătoare meciului.

De asemenea, instituțiile de presă care doresc să se acrediteze la partida din Portugalia, meci care se va juca la Pacos de Ferreira, în data de 7 septembrie, la ora locală 19:15, să trimită solicitările de acreditări (nominale) până vineri, 31 august, la adresa de email: catalin.popescu@frf.ro.