Începând de astăzi și până vineri, 3 octombrie, ora 17:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitări de acreditări (nominale + seria și numărul cărții de identitate) pentru acest joc la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro.

Luni, 6 octombrie, în funcție de raportul dintre numărul solicitărilor și cel al locurilor disponibile, va fi afișată pe site-ul www.frf.ro lista nominală a tuturor jurnaliștilor, fotoreporterilor și cameramanilor acreditați la meciul România – Ungaria.

IMPORTANT!

–          Doar reprezentanții mass-media acreditați vor avea dreptul de a intra pe stadion în ziua meciului, FRF fiind obligată, conform regulamentului, să trimită la UEFA, pe 12 octombrie, lista cu jurnaliștii care au asistat la partidă.

–          Posturile de televiziune nedeținătoare de drepturi, care vor dori să realizeze studiouri/transmisii live din afara stadionului (Parcarea Media), sunt rugate să trimită lista persoanelor care vor lucra exclusiv în afara incintei, fără a avea acces la meci, precum și numerele de înmatriculare ale SNG-urilor.

–          Radio România este rugată să transmită, de asemenea, lista nominală a tuturor reprezentanților săi, inclusiv tehnicienii.

–          Acreditările și vestele foto vor fi remise cu ocazia activităților de presă din preziua jocului, acestea urmând să fie anunțate în timp util. Vestele foto vor fi înmânate, individual, doar fotoreporterilor acreditați, aceștia urmând să semneze într-un formular-tip UEFA și să predea legitimația de serviciu vizată pe anul în curs. Imediat după încheierea jocului, vestele vor fi returnate la Media Working Area, iar legitimațiile de serviciu vor fi înapoiate.