Sâmbătă, 27 mai, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești va avea loc finala Cupei României, cu începere de la ora 21:00. În deschiderea finalei, de la ora 17:00, se va disputa partida dintre UTA Batrâna Doamnă și FC Viitorul, finala Cupei României dedicată echipelor U19.

Începând de miercuri, 26 aprilie, și până vineri, 19 mai, ora 12:00, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (numerice) pentru acest joc pe adresa de mail: paul.zaharia@frf.ro. Solicitările sosite după termenul menționat nu vor fi luate în calcul.

Reprezentanții instituțiilor media din județul Prahova pot trimite solicitările de acreditări ofițerului de presă al clubului ACS Petrolul 52 Ploiești, Ionuț Pană, până pe data de 15 mai.

Din cauza numărului limitat de locuri de la masa presei de pe stadionul “Ilie Oană”, e posibil ca nu toate solicitările de presă să poată fi onorate.

Lista unităților mass-media acreditate va fi postată ulterior pe FRF.ro, împreună cu programul activităților de presă dinaintea finalei.