Jurnaliștii care doresc să participe la Adunarea Generală Extraordinară a Federației Române de Fotbal, programată sâmbătă, 28 iunie, la Casa Fotbalului, în sala ”Nicolae Dobrin”, cu începere de la ora 10:00, sunt rugați să trimită solicitări nominale de acreditare pe adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro, până joi, 26 iunie, ora 13:00.

Vor putea fi acreditați, în limita locurilor disponibile, un reporter și un cameraman (post TV / trust), un reporter și un fotograf (presa scrisă și agențiile de presă) și un reporter (posturile de radio).

Acreditările de presă și foto se vor ridica, în baza legitimației de serviciu, vizată pe anul în curs, de la recepția Casei Fotbalului în data de 28 iunie, după cum urmează: cameramanii în intervalul orar 9:00 – 9:15, pentru a-și putea efectua testele tehnice în bune condiții, iar reporterii în intervalul 9:15 – 9:30.

Important!

  • Adunarea Generală Extraordinară se va desfășura în două părți. La finalul primeia dintre ele, pe durata pauzei, toți jurnaliștii sunt rugați să se retragă în zona centrului de presă, sala ”Ioan Chirilă”, unde vor fi amenajate, încă de la debutul Adunării Generale, coffee-break și patru zone pentru flash-interviuri TV (singurele care pot fi transmise live prin cablare).
  • Revenirea jurnaliștilor în sala ”Nicolae Dobrin” se va face după dezbaterea punctelor de pe ordinea de zi, din a doua parte a Adunării, care impun confidențialitate.
  • Pe durata acestui interval, jurnaliștii acreditați sunt rugați să retragă din sala ”Nicolae Dobrin” orice mijloace de înregistrare, audio și video.

Lista jurnaliștilor acreditați va fi anunțată vineri, 27 iunie. Alte amănunte referitoare la accesul în incinta complexului Arena Națională și în sala ”Nicolae Dobrin” vor fi anunțate tot vineri, 27 iunie, pe site-ul www.frf.ro.