Duminică, 31 mai 2015, pe Arena Națională, de la ora 21:00, este programată finala Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015: Universitatea Cluj – FC Steaua București.
 
Până marți, 26 mai, reprezentanții presei scrise și ai posturilor nedeținătoare de drepturi TV sunt rugați să trimită solicitările de acreditări (numerice) pentru acest joc la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro.
 
Lista unităților mass-media acreditate va fi postată pe FRF.ro în cursul zilei de 27 mai. Acreditările vor fi remise pe 30 mai, cu prilejul activității de presă de dinaintea finalei, ce va fi anunțată ulterior.
 
Pe 13 iunie 2015, cu începere de la ora 19:45 (ora locală), 21:45 (ora României), ”tricolorii” joacă la Belfast, pe Windsor Park, un nou meci din preliminariile EURO 2016, contra Irlandei de Nord.
 
Tot până marți, 26 mai, reprezentanții presei din România (presă scrisă, radio și televiziuni nedeținătoare de drepturi) care doresc să asiste la meciul Irlanda de Nord – România sunt rugați să trimită solicitări nominale pentru acest joc la adresa de e-mail paul.zaharia@frf.ro.
 
Jurnaliștii care vor călători la Belfast pentru meciul din preliminariile EURO 2016 sunt rugați să nu se cazeze la hotelul Hilton Belfast la care va sta delegația României.
 
Vineri, 29 mai, va fi afișată pe FRF.ro lista nominală a tuturor jurnaliștilor, fotoreporterilor și cameramanilor acreditați la meciul Irlanda de Nord – România din 13 iunie.