Etapa a 22-a a Ligii Elitelor U17 a fost una fructuoasă pentru echipa Centrului de Excelenţă "Tricolor11" Târgu Mureş. Tinerii juniori pregătiţi de Adrian Toader au evoluat în deplasare la Sibiu, acolo unde au întâlnit pe Interstar din localitate.

După un joc bun, victoria a revenit Centrului de Excelenţă cu scorul de 3-0. La pauză a fost 1-0, după o fază în care Horşia a realizat un un-doi cu Penescu, în zona centrală şi apoi a finalizat cu un şut de la 16 metri.

În repriza secundă a ieşit la rampă rezerva Csegoldi, care a reuşit o dublă. Mai întâi, un balon trimis în bară de Moţ a ajuns la atacantul echipei "Tricolor11", iar acesta a îndeplinit o formalitate, pentru ca, la a doua sa reuşită, Csegoldi să speculeze o eroare a defensivei sibiene.

Succesul de la Sibiu a fost al zecelea al sezonului pentru elevii pregătiţi de Adrian Toader, tehnicianul mureşenilor folosindu-i în acest meci pe Băilă – Boboia, Ivan, Carlos, Petruse – Moţ, Crişan, Penescu – Duminică, Horşia, Gritto, în timp ce Szanto şi Csegoldi au intrat după pauză.

Joi, de la ora 14:00, Centrul de Excelenţă Târgu Mureş va întâlni pe ultima clasată, Gaz Metan Mediaş, iar colegii lor de la Timişoara se vor deplasa la Arad, pentru duelul cu UTA Bătrâna Doamnă, ambele partide contând pentru runda a 23-a a seriei Vest a Ligii Elitelor U17