– Se completează Ordinea de zi cu două noi subiecte la punctul Diverse: modificarea art. 21 din RSTJF la propunerea domnului Auraș Brașoveanu și modificarea componenței Comisiei Tehnice la propunerea domnului Mihai Stoichiță.

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență nr. 16/12.10.2017 cu mențiunea că la Articolul 15 din Regulamentul și Sistemul competițional al Campionatului Național de Juniori U19 Fotbal în Sală 2017 – 2018 se va menționa corect sistem tur- retur (10 jocuri) în loc de sistem tur (5 jocuri).

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocurilor Echipei Naționale de seniori contra selecționatelor Turciei și Olandei.

– Ia act de dezafilierea de drept a clubului CFF Oltenia Craiova.

– Ia act de raportul de analiză anuală a activității de licențiere a cluburilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul de licențiere a cluburilor, Regulamentul de procedură a comisiilor de licențiere și Regulamentul privind procedurile de monitorizare financiară și de luare a deciziilor de sancționare a cluburilor licențiate de Liga I în forma în care au fost propuse de Departamentul Licențe/Afilieri.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sprijinul financiar pentru echipele de fotbal în sală, ediția 2017- 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca domnul Cosmin Contra să fie numit în funcția de vicepreședinte al Comisiei Tehnice în locul domnului Ionuț Badea.

– Amână propunerea de modificare a art. 21.2.6 din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal.

– Stabilește următoarea ședință a Comitetului Executiv pentru data de 28 noiembrie 2017, ora 11:00.