– Aprobă Regulamentele Contract ale Echipei Naționale de Fotbal în Sală (seniori) și al Echipei Naționale de Fotbal pe Plajă pentru anul 2018 cu modificările dezbătute în cursul ședinței.

– Amână dezbaterea și aprobarea Regulamentului Contract al Echipelor Naționale de Fotbal în Sală U18 .

– Amână Regulamentul Contract al Echipei naționale de fotbal în sală – feminin, senioare pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Amână aprobarea și dezbaterea Regulamentului privind Statutul Antrenorului de Fotbal pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Aprobă cu majoritate de voturi Regulamentul privind condițiile de participare la Campionatul Național Liga 2 cu mențiunea că nu vor mai fi evaluate litigiile.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind Organizarea și Desfășurarea Jocurilor de Baraj pentru Promovarea în Liga 3 cu mențiunile că la art. 4 se va înlocui textul tezei I în sensul că stabilirea jocurilor se va efectua prin tragere la sorți. De asemenea la art. 3 se va menționa expres că echipele care nu transmit Certificatul de Identitate Sportivă până la termenul prevăzut în Regulament nu vor avea drept de participare la jocul de baraj.

– Dispune continuarea dezbaterii Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Amână cu unanimitate de voturi propunerea clubului FC ARGEȘ cu privire la modificarea ROAF.

– Amână cu unanimitate de voturi solicitarea CCA cu privire la modificarea/clarificarea unor prevederi ale ROAF.

– Amână cu unanimitate de voturi taxele Școlii Federale de Antrenori pentru anul 2018 pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.