– În urma dezbaterilor, se stabilește de principiu ca dată de desfășurare a Adunării Generale a FRF data de 18 aprilie 2018, urmând ca toate procedurile de convocare să se efectueze în conformitate cu prevederile Statutului FRF într-o viitoare ședință a Comitetului Executiv.

– Se completează, cu unanimitate de voturi, Ordinea de zi cu subiectul propus de domnul Emilian Hulubei, respectiv situația clubului din Târgu Mureș și a jucătorilor acestui club.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract ale Echipei Naționale de Fotbal în Sală U18, pentru anul 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul Contract al Echipei naționale de fotbal în sală – feminin, senioare.

– Amână cu unanimitate de voturi aprobarea și dezbaterea Regulamentului privind Statutul Antrenorului de Fotbal pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Aprobă cu o majoritate de voturi actualizarea taxelor Școlii Federale de Antrenori pentru anul 2018, astfel cum au fost acestea propuse de către Școala Federală de Antrenori, cu excepția punctelor 3 și 10, cu mențiunea că taxa de recurs pentru antrenori Liga I va fi 2700 de lei în loc de 2800 de lei astfel cum apare în propunerea SFA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi achiziția de mingi în vederea sprijinirii activității membrilor afiliați.

– Dispune continuarea dezbaterii Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Amână cu unanimitate de voturi propunerea clubului FC ARGEȘ cu privire la modificarea ROAF pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Amână cu unanimitate de voturi solicitarea CCA cu privire la modificarea/clarificarea unor prevederi ale ROAF.