Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 5 octombrie 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnii Kyros Vassaras și Mihai Stoichiță lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi Deciziile Comitetului de Urgență nr. 16 din 7 septembrie 2018, nr. 17 din 13 septembrie 2018 și nr. 18 din 19 septembrie 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente jocurilor echipei naționale de seniori Lituania – România și România – Serbia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi seriile competițiilor de juniori fotbal în sală, ediția 2018 – 2019, cu mențiunea că echipa Spicom Sfântu Gheorghe a decis să se retragă din competiție (seria 3 urmând a avea 5 echipe).

– Aprobă cu unanimitate de voturi calendarul competițional pentru competițiile de fotbal în sală, ediția 2018-2019 , inclusiv competițiile de juniori.

– Aprobă cu unanimitate Regulamentul și sistemul competițional Cupa României juniori U19, fotbal în sală, cu modificarea prezentată de domnul Cristian Vornicu în ședință.

– Aprobă Regulamentul și sistemul competițional al Campionatului Național de juniori U19, fotbal în sală, ediția 2018-2019.

– Ia act de informarea cu privire la activitatea anuală de licențiere a cluburilor.

– Amână aprobarea Regulamentului de licențiere și monitorizare financiară a cluburilor pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind procedurile comisiilor pentru acordarea licenței cluburilor, ediția 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Regulamentul privind procedurile de monitorizare financiară și de luare a deciziilor de sancționare a cluburilor licențiate de Liga I, ediția 2018.

– Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor ACS Futsal Spicom Sfântu Gheorghe, CS City’us Târgu Mureș, CS Dinamo – Leonardo Oradea și CSF CFR 1933 Timișoara.

– Aprobă solicitarea AJF Brașov și exprimă acordul FRF cu privire la vânzarea autoturismului primit prin donație de la FRF.

– Aprobă solicitarea domnului Cătălin Cighir cu privire la modificarea criteriilor de stabilire a celor mai bune 13 echipe clasate de pe locul 2 în seriile competițiilor de juniori Cupa Elitelor U19 și Cupa Elitelor U17, stabilirea respectivelor 13 echipe se va efectua ținându-se cont de punctele acumulate de acestea cu următoarele 3 clasate din seria respectivă (locurile 3,4 și 5 din fiecare serie).

– Aprobă modificarea art. 6 lit. g din Regulamentul Contract al Echipei Naționale de Fotbal pe Plajă astfel încât să se achite prima stabilită pentru calificarea în Divizia A pentru rezultatul obținut în fapt, respectiv obținerea locului I în Divizia B și calificarea la Jocurile Europene de Vară – Minsk 2019.

– Stabilește o perioadă de transferuri exclusiv pentru cluburile participante în competiția U15 și doar pentru jucătorii ce participă la această competiție pentru perioada 15 – 19 octombrie U15, legitimările vor fi efectuate la nivel de AJF.

– Aprobă cuantumul sprijinului financiar pentru cluburile de fotbal în sală, ce va fi distribuit pe categorii competiționale (Liga 1, Liga a 2-a, U19, Cupa României) conform deciziei Comisiei de Fotbal în Sală.

– Stabilește continuarea dezbaterii RSTJF pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.