– Se completează punctul 9.2 al Ordinii de zi cu omologarea rezultatelor Superligii la fotbal feminin, ediția 2016-2017.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea nr. 5 din 30 mai 2017 a Comitetului de Urgență.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea nr. 6 din 31 mai 2017 a Comitetului de Urgență cu mențiunea că jocul tur dintre reprezentantele județelor Cluj și Maramureș se va disputa la Cluj.

– Împuternicește cu unanimitate de voturi Comitetul de Urgență al FRF să aprobe sistemul competițional și calendarul competițional al Ligii I, ediția 2017 – 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi contractul dintre FRF și GAMA VERDE având ca obiect întreținerea curentă și extraordinară a 4 terenuri de fotbal (două la Mogoșoaia și două la Buftea)

– Împuternicește Comitetul de Urgență al FRF să aprobe perioadele de transfer vara 2018, iarna 2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi clasamentele finale ale competițiilor naționale de fotbal în sală, ediția 2016-2017.

– Referitor la solicitarea clubului CFR CLUJ, Comitetul Executiv cu unanimitate de voturi confirmă regulile de completare a locurilor vacante prevăzute în art. 19 alin. 20 și 21 din ROAF, urmând însă ca aprobarea cererii clubului menționat să se facă în condițiile prevăzute de regulament.

– Aprobă ca până la data de 1 iulie să se stabilească criterii de “licențiere” pentru cluburile de fotbal feminin care vor să se afilieze la FRF.

– Aprobă clasamentul final al Superligii de fotbal feminin, ediția 2016-2017.

– Aprobă cu majoritate de voturi ca manșele barajului pentru menținerea/promovarea în Liga I să se desfășoare la datele de 11/12 iunie (în funcție de organizarea și desfășurarea jocului pe un stadion dotat sau nu cu nocturnă), respectiv 15 iunie jocul retur.

– Aprobă cu majoritate de voturi constituirea FRF ca parte civilă în dosarul DIICOT privind construirea Centrului de fotbal Buftea.

– Împuternicește Comitetul de Urgență al FRF pentru a aproba modificarea/completarea art. 59 din ROAF și art. 20 din RSA cu privire la derogarea de la criteriul de licență pentru antrenorii care au reușit promovarea.

– Aprobă completarea art. 6 din Regulamentul privind Statutul Antrenorului în sensul că pentru obținerea licenței A se va organiza examen de admitere, urmând ca în toamna anului 2017 să se organizeze o nouă sesiune de admitere pentru un curs de obținere a licenței UEFA A cu un număr de 25 de locuri. Începând cu anul 2018 aprobă să existe două sesiuni de admitere pentru obținerea licenței UEFA A fiecare dintre acestea cu un număr de 25 de cursanți.

– Omologhează rezultatele și aprobă cu majoritate de voturi clasamentul final al Ligii I, ediția 2016-2017 cu cele două faze play-off și play-out.