– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârile Comitetului de Urgență nr. 10/ 8 august 2017 cu mențiunea că se prelungește termenul acordat clubului Asociația Club Sportiv Activ Slobozia pentru depunerea Certificatului de Identitate Sportivă până la data de 4 septembrie 2017, nr. 11/15 august 2017, nr. 12/16 august 2017, nr. 13/18 august 2017, nr. 14/24 august 2017.

–  Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocurilor Echipei Naționale de seniori contra selecționatelor Armeniei și Muntenegrului.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aproximative aferente jocurilor Echipei Naționale U21 contra selecționatelor similare ale Bosniei-Herțegovina și Elveției.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente competiției Turneul Speranțelor, respectiv 250.000 de euro.

–  Aprobă cu unanimitate de voturi modalitatea de distribuire a fondurilor de premiere aferente Cupei României, ediția 2017 – 2018, suma totală a premiilor va fi de 702.000 de euro. (Pentru prima oară premierea se face de la faza a IV-a a competiției).

– Constată oportunitatea activității Centrelor de Excelență și aprobă cu unanimitate de voturi continuarea activității acestora sub forma Centrelor Naționale de Pregătire.

–  Avizează cu unanimitate de voturi Statutul AJF Vaslui.

– Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea CSU CRAIOVA și dispune modificarea RSTJF prin introducerea noțiunii de contract de activitate sportivă în completarea prevederilor cu referire la contractele individuale de muncă și convențiile civile.

–  Aprobă solicitarea Școlii Federale de Antrenori și dispune completarea art. 6 cu un nou alin. 7 cu textul ce se regăsește în referatul SFA.

–  Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea Comisiei de Fotbal Feminin pentru punctele 1- 5 (punctele 6.1, 6.2 și 6.3 se amână, 6.4 – se respinge)

–  Aprobă cu unanimitate de voturi lista observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 3.

–  Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea art. 4 bis alin. 1 astfel:

1. Cluburile ale căror echipe de cea mai înaltă categorie participă în Campionatul național “Liga 3” se pot asocia cu cluburi cu activitate exclusivă de copii și juniori U17 și U19, afiliate la FRF, în scopul de a constitui și utiliza un fond comun de jucători. Pot face parte din fondul comun de jucători doar jucătorii legitimați la clubul cu activitate exclusivă de copii și juniori. Echipa de Liga a 3-a va avea dreptul de a utiliza jucătorii din fondul comun exclusiv în competițiile de seniori la care participă. Jucătorii din fondul comun vor avea drept de joc exclusiv la echipa echipa de juniori U19 sau U17 a clubului la care aceștia sunt legitimați și la echipa de Liga a 3-a a clubului asociat.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca dispozițiile art. 4bis alin. 11 să fie aplicabile tuturor jucătorilor juniori care evoluează pentru mai multe echipe ale clubului la care sunt legitimați.