– Se completează Ordinea de zi cu un nou subiect privind stabilirea datelor de desfășurare a jocului de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga I.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Hotărârea nr. 4 din 05 mai 2017 a Comitetului de Urgență.

– La punctul 4 al ordinii de zi participă reprezentanți ai LPF, ai Fotbal Club FCSB SA și ai Fotbal Club Viitorul SA.

– În argumentația Fotbal Club FCSB SA, avocata clubului a solicitat în mod expres aprobarea clasamentului final parțial.

– În temeiul art. 45 alin. 4 lit. e din Statutul FRF, Comitetul Executiv cu majoritate de voturi decide ca omologarea rezultatelor finale ale Ligii I să fie efectuată după terminarea competiției pe data de 5 iunie 2017.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile privind jocurile echipei naționale de seniori contra reprezentativei Poloniei și a celei a statului Chile.

– Amână cu majoritate de voturi dezbaterea propunerilor de modificare a regulamentelor FRF pentru o viitoare ședință a Comitetului Executiv.

– Amână cu majoritate de voturi dezbaterea propunerilor LPF de modificare a regulamentelor FRF pentru o viitoare ședință a Comitetului Executiv.

– Stabilește începerea ediției 2017-2018 a Ligii I pentru data de 15/16 iulie, restul programului competițional al Ligii I urmând să fie dezbătut în ședința Comitetului Executiv din 05 iunie 2017, LPF urmând a discuta până la data de 5 iunie cu toate cluburile din Liga I propunerile FRF referitoare la dinamizarea play-outului.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile privind jocurile echipei naționale U21 contra reprezentativei statului Liechtenstein.

– Amână pentru ședința următoare a Comitetului Executiv dezbaterea și aprobarea contractului pentru întreținerea terenurilor de la Centrele Naționale de Fotbal Mogoșoaia și Buftea.

– Amână pentru ședința din 5 iunie 2017 solicitarea clubului FOTBAL CLUB CFR 1907 CLUJ SA cu privire la înscrierea echipei secunde a clubului în Liga 3.

– Amână pentru ședința din 5 iunie 2017 solicitarea Comisiei de Fotbal Feminin cu privirea la impunerea unor condiții pentru afilierea cluburilor de fotbal feminin.

– Aprobă solicitarea domnului Cătălin Cighir cu mențiunea că valoarea brută a sumelor prevăzute în documentul domnului Cighir pentru Campionatele U13 Național și U11 Național vor fi:

Barem arbitru – 44 lei brut,
Barem observator joc – 22 lei brut,
Barem observator arbitri – 22 lei brut

– Urmează ca LPF și domnul Auraș Brașoveanu în calitate de împuternicit al Comitetului Executiv să stabilească datele pentru desfășurarea jocului de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga I.

– Următoarea ședință a Comitetului Executiv se va desfășura la data de 05 iunie 2017.