Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 2 august 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, domnul Kyros Vassaras lipsind motivat, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea Ordinii de zi cu un nou punct – completarea Comisiei de Copii și Juniori cu un nou membru.

– Aprobă cu unanimitate de voturi convocarea Adunării cluburilor din Liga 2 pentru alegerea unui reprezentant în Comitetul Executiv pentru data de 22 august 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi desfășurarea Supercupei la Fotbal în sală la data de 25.08.2018, la Sighișoara.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Componența nominală a Comisiei Tehnice a FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea Comisiei Tehnice a FRF cu privire la selecționerul echipei naționale U21 a României, domnul Mirel Rădoi.

– Aprobă cu unanimitate de voturi reprimirea în Liga 3 a 5 dintre cluburile retrogradate în liga a 4-a, respectiv Sportul Chișcani, CS Viitorul Domnești, CSM Pașcani, FC Unirea Dej, ACS FC Delta Dobrogea Tulcea.

– Aprobă cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a cluburilor reprimite în Liga 3 ca urmare a completării locurilor rămase vacante, cu excepția clubului CSM Pașcani, care era deja afiliat ca urmare a faptului că participă în competițiile de fotbal feminin.

– Aprobă cu unanimitate de voturi afilierea provizorie a cluburilor ce au obținut dreptul de participare în Liga 3 ca urmare a câștigării jocurilor de baraj, astfel cum sunt aceste cluburi menționate în referatul Departamentului Licențe/Afilieri din data de 25 iulie 2018.

– Ia act de solicitarea CSA Steaua cu privire la primirea unui loc în Liga 3, ediția 2018-2019. Constată că nu există niciun temei regulamentar pentru a se putea aproba o astfel de solicitare.

– Aprobă cu unanimitate de voturi prelungirea mandatului organismelor jurisdicționale ale FRF până la data de 01.09.2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractelor cu TAROM pentru charterele necesare acțiunilor echipei naționale din anul 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi organizarea și repartizarea echipelor înscrise în competițiile organizate de FRF la categoriile de vârstă U19 – U17 pentru sezonul 2018-2019, cu începere din etapa preliminară.

– Aprobă Regulamentele Competițiilor: U19 Județean, U17 Județean Campionatul Național U13 și Campionatul Național U11.

– Aprobă cu unanimitate de voturi emiterea cu titlu gratuit a id-urilor pentru persoanele care ocupă funcția de Responsabil cu Ordinea și Siguranța și Ofițer de Presă la cluburile participante în Liga 2.

– Aprobă cu unanimitate de voturi lista delegaților de joc ai FRF pentru sezoanele 2018-2019 și 2019 – 2020, cu mențiunea că președinții de AJF-uri dețin de drept calitatea de delegat de joc.

– Amână solicitarea CFF Olimpia Universitatea Tehnică Cluj Napoca pentru ședința ulterioară a Comitetului Executiv al FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii clubului ACSF VOINȚA Turnu Măgurele în AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele.

– Aprobă cu unanimitate de voturi lista observatorilor oficiali de arbitri pentru jocurile din Liga 3 în sezonul 2018-2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi completarea componenței Comisiei de Copii și Juniori cu domnul Ilie Alexe.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Decizia Comitetului de Urgență al FRF nr. 9/17 iulie 2018 cu mențiunea că se completează Anexa nr. 5 – corpul observatorilor de arbitri pentru Liga 2 cu domnul Sava Cristian.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Decizia Comitetului de Urgență al FRF nr. 10/20 iulie 2018 cu mențiunea că se aprobă ROAF-ul cu mențiunile discutate în ședința Comitetului Executiv. Comitetul de Urgență este împuternicit să aprobe orice modificare a ROAF cu privire la cotele de jucători non-UE și jucători formați la nivel național/la nivel de club urmare a negocierilor dintre FRF și LPF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi Decizia Comitetului de Urgență al FRF nr. 11/31 iulie 2018.