– Ia act de prezentarea domnului Christoph DAUM cu privire la activitatea echipei naționale de seniori.

– Validează cu unanimitate de voturi Hotărârile Comitetului de Urgență nr. 7/ 7 iulie 2017, nr. 8/14 iulie 2017, nr. 8bis/20 iulie 2017, nr. 9/28 iulie 2017.

– Aprobă cu unanimitate de voturi schimbarea denumirii cluburilor SCM PITEȘTI și Asociația Club Sportiv UTA Bătrâna Doamnă în FOTBAL CLUB ARGEȘ și, respectiv ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB UTA ARAD.

– Aprobă cu unanimitate de voturi lista observatorilor de arbitri pentru jocurile din Liga 2.

– Aprobă cu unanimitate de voturi propunerea CCA cu privire la modificarea art. 142 pct. 3 din RODAAF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența Comisiei Tehnice a FRF pentru sezonul 2017 – 2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a organismelor jurisdicționale ale FRF pentru sezonul 2017 – 2018. (identică cu cea din anul competițional 2016 – 2017).

– Se amână aprobarea Convenției FRF – LPF pentru proxima ședință a Comitetului Executiv.

– Aprobă completarea locurilor vacante din Liga 2 în conformitate cu prevederile ROAF.

– Aprobă cu 6 voturi pentru și 6 abțineri (Auraș Brașoveanu, Marcel Ghergu, Emilian Hulubei, Valeriu Argăseală, Dănuț Coman, Gino Iorgulescu) schimbarea denumirii și sediului CS METALUL REȘIȚA în Clubul Sportiv Sportul Snagov SA urmand a avea sediul în Snagov , sat Ghermănești, str. Izlaz, nr. FN sub condiția emiterii de către Departamentul Juridic al FRF a avizului și publicarea acestuia pentru o perioadă de 5 zile astfel încât orice club interesat să poată contesta.

– Aprobă cu unanimitate de voturi programul competițional al Ligii 2, ediția 2017-2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi formatul și programul competițional ale Cupei României.

– Aprobă completarea locurilor vacante din Liga 3, conform ROAF.

– Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor retrogradate în Liga a 4-a.

– Ia act de dezafilierea de drept a cluburilor care nu s-au înscris în competițiile organizate de FRF.

– Aprobă afilierea cluburilor retrogradate în Liga a 4-a și reprimite în Liga 3 ca urmare a aplicării dispozițiilor ROAF cu privire la locurile vacante.

– Aprobă achiziționarea de mingi pentru cluburile din Liga 2 și Liga 3, astfel în vederea alocării unui număr de 15 mingi / club, aprobă achiziția a 1.650 mingi în valoare de aproximativ 95.700 EUR net.

– Aprobă amânarea dezbaterii, modificării și completării ROAF.

– Stabilește cu unanimitate de voturi ca în perioada 20 – 22 august 2017 să se desfășoare Supercupa României la futsal, jocul urmând a se desfășura la Lugoj.

– Aprobă cu unanimitate de voturi data de 26 august ca dată de începere a Campionatului Național de Fotbal în Sală Liga I.

– Aprobă cu majoritate de voturi (un vot împotrivă – Emilian Hulubei și o abținere – Auraș Brașoveanu) completarea ROAF cu un nou articol, numerotat 4bis – asocierea cluburilor conform dezbaterilor din cadrul ședinței Comitetului Executiv.