Mai mulți arbitri și arbitri asistenți au participat în această vară la mai multe competiții din Europa și China.

Centralul Claudiu Marcu a primit titlul de cel mai bun arbitru al turneului, la competiția Gothic Cup desfășurată în China, primind distincția după ce a oficiat la finala mare de la categoria de vârtsă U18.

De asemenea, și prestațiile lui Ștefan Neculcea, Constantin Cantemir și Alexandru Iftimie au fost apreciate de organizatorii întrecerii. Ultimii doi au făcut parte din brigada lui Claudiu Marcu, alături de care au arbitrat finala.

Alți doi tineri arbitri care au reprezentat România la nivel internațional au fost Tudorel Pîrlog și Robert Mocanu, prezenți la Paris World Games. Robert Mocanu a primit distincția de arbitrul asistent al turneului.

În cadrul aceluiași turneu, finala mică a fost oficiată de Iustin Daniel Isac, cel care a fost și al patrulea oficial al finalei mari.

La Donosti Cup care a avaut loc în Spania, arbitrul Vasile Buzea a fost remarcatul oficialilor prezenți la competiție.

În Portugalia au avut loc două competiții, Ibercup Estoril și Ibercup Cascais, acolo unde au fost prezenți arbitrii Sorin Costreie, care a arbitrat finala U18, dar și Alin Gheorghe, Andrei Baciu, Liviu Barbu, Lucian Diaconu și Adrian Vornicu.

Ultimii doi au arbitrat finala U15 de la Cascais, dintre Real Madrid și Real Betis. Lucian Diaconu a fost desemnat cel mai bun arbitru al turneului.