În vârstă de 70 de ani, George Ionescu, fost jucător și arbitru de prima ligă, și-a încheiat cariera de observator. „Au fost multe momente frumoase”, spune acesta.

Conform regulamentului, observatorul născut la 7 septembrie 1948 a atins limita de vârstă, încheindu-și astfel o carieră de 23 de ani, timp în care a îndeplinit acest rol.

A fost înainte jucător de fotbal, fundaș crescut de Dinamo, cu 10 meciuri în Liga 1 în tricoul Sportului Studențesc și cu aproape 150 de partide în divizia secundă. În calitate de arbitru, a condus la centru, în Liga 1, 141 de meciuri, în timp ce în alte 57 s-a aflat la tușă. Are în palmares și 119 de jocuri arbitrate în Liga 2.

„A fost o carieră frumoasă, cu bune, dar și cu rele. Am reușit să evoluez în prima ligă, să ajung pe lista FIFA care arbitru, să cunosc fotbaliști importanți ai României. În cariera de arbitru am învățat că atunci când intri pe teren nu mai ești prieten cu nimeni. Pe arbitri nu îi iubește nimeni, dar ai nevoie de ei”, spune George Ionescu.

Federația Română de Fotbal și Comisia Centrală a Arbitrilor îi mulțumesc lui George Ionescu pentru întreaga sa activitate și îi urează multă sănătate.