Ultima etapă a sezonului de toamnă din Liga 3 a adus și retragerea din activitatea competițională ca observatori de arbitri pentru Cristinel Rusu (Focșani), Viorel Voicu (Caracal), Grigore Tomoiagă (Vâlcea) și Ion Hotico (Baia Mare).

Aceștia au primit din partea Federației Române de Fotbal și a Comisiei Centrale a Arbitrilor, înaintea partidelor la care au oficiat, câte o plachetă aniversară în semn de mulțumire pentru întreaga lor activitate în fotbal.

Interesant este faptul că debutul lui Cristinel Rusu ca jucător, în 1982, a coincis cu cel al lui Gheorghe Hagi, la Farul Constanța, într-o partidă jucată la Bacău, cu Sport Club din localitate!

„Am jucat la Tecuci, FCM Galați, Farul Constanța și Unirea Focșani, iar din 1982 am devenit arbitru la liga a doua, la o vârstă de destul de înaintată, 33 de ani. Din anul 2000 am fost observator pentru arbitri”, a declarat, pentru frf.ro, Cristinel Rusu (în foto, alături de arbitrii Bianca Florea, Alina Peșu și Florinel Barbu, la ultimul său joc ca observator).

Cristinel Rusu a oficiat la partida dintre CS Dinamo București – CS Real Bradu (scor 2-2, în seria a 4-a), Viorel Voicu la meciul ACS Muscelul Câmpulung Elite – SC Popești Leordeni (scor 0-0, în seria a 4-a), iar Ion Hotico la jocul FC CFR Cluj II – SCM Zalău (scor 1-1, în seria a 10-a).

Articol de Daniel Lazăr