Foto: UEFA

UEFA a anunțat brigăzile de arbitri care vor oficia la partidele retur din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor și Europa League. România are trei reprezentante în această fază, CFR Cluj în Ligă, Universitatea Craiova și FCSB în Europa League.

Prima care va juca este campioana CFR Cluj, în această seară, de la ora 21:00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. În tur, clujenii au pierdut la limită, în Kazahstan, contra celor de la Astana, cu scorul de 1-0.

Partida din această seară va fi condusă de o brigadă din Austria, avându-l la “centru” pe Alexander Harkam, asistenții acestuia vor fi Andreas Witschingg și Andreas Staudinger, în timp ce al patrulea oficial va fi Christian-Petru Ciochirca.

Duelul dintre Universitatea Craiova și Sabail, care se va disputa joi, de la ora 19:00, pe arena “Ion Oblemenco”, va fi arbitrată de o brigadă islandeză formată din Helgi Mikael Jonasson, ”central”, Jogann Gunnar Gudmundsson și Bryngeir Valdimarsson, asistenți, și Ivar Orri Kristjansson, al patrulea oficial.

În tur, echipa antrenată de Corneliu Papură a învins cu scorul de 3-2.

Partida dintre Milsami Orhei și FCSB, de joi, 18 iulie, care va începe la ora 20:00, va avea o brigadă din Cipru, formată din Timotheos Christofi, Pavlos Georgiou, Marios Kalogirou, Kyriakos Christodoulou. În tur, la Giurgiu, roș-albaștrii au câștigat cu scorul de 2-0.