Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a publicat miercuri, 5 iulie 2017, formularul de înscriere în ediţia de campionat 2017-2018 a competiţiilor Liga 2 şi Liga 3. Cluburile care au obţinut dreptul de a participa în cele două eşaloane ale fotbalului românesc se pot înscrie în noul sezon prin completarea documentului disponibil în secţiunea Documente FRF, ramura Formulare (DESCĂRCARE DIRECTĂ)

Cererea de înscriere completată va fi transmisă prin fax la numărul 021.302.91.93 (FRF – Departamentul Competiții Seniori) sau prin e-mail la adresa competitii@frf.ro și apoi OBLIGATORIU în original prin poștă sau depusă personal de un reprezentant al clubului la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Strada Serg. Vasile Şerbănică nr.12, sector 2, Bucureşti, în atenţia Departamentului Competiţii Seniori, respectând menţiunile din formular.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere completate la Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal este de 20 iulie, atât pentru echipele din Liga 2, cât şi pentru cele din Liga 3.

Înscrierile pentru competiţiile de juniori U17 şi U19 se fac până la sfârşitul lunii iulie

Tot în cursul zilei de miercuri, 5 iulie 2017, Departamentul Competiţii a publicat şi formularul de înscriere în campionatele naţionale de juniori U17 şi U19, ediţia 2017-2018. Cluburile interesate de participare în cele două competiţii ale juniorilor se pot înscrie în noul sezon prin completarea documentului disponibil în secţiunea Documente FRF, ramura Formulare (DESCĂRCARE DIRECTĂ)

Cererea de înscriere completată va fi transmisă prin fax la numărul 021.302.91.75 (FRF – Departamentul Competiții Copii şi Juniori) sau prin e-mail la adresa competitii.juniori@frf.ro și apoi OBLIGATORIU în original prin poștă sau depusă personal de un reprezentant al clubului la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Strada Serg. Vasile Şerbănică nr.12, sector 2, Bucureşti, în atenţia Departamentului Competiţii Copii şi Juniori, respectând menţiunile din formular.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere completate pentru campionatele naţionale U17 şi U19 la Departamentul Competiţii Copii şi Juniori al Federaţiei Române de Fotbal este de 31 iulie.